BLOG

3+1 dolog, amit mindenképpen elárul egy napszemüveg a viselőjéről

2022.07.13 10:07
Webszemüveg
3+1 dolog, amit mindenképpen elárul egy napszemüveg a viselőjéről

Biztosan Ön is hallott már "Mutasd, mit viselsz, és megmondom, ki vagy"-típusú programokról, műsorokról, netán könyvekről. Bár első pillantásra kissé hatásvadásznak tűnhetnek ezek a megközelítések, ha jobban belegondol, belátja, hogy van bennük némi relevancia. Hiszen sokszor kinézete, öltözéke és az általa is közvetített kisugárzása felelős az első benyomásért.

Amennyiben megfelelő kiegészítőt választ, emelheti ennek a benyomásnak a fényét és apró, ám jelentős sikereket érhet el. Ehhez nincsen nagy dolgokra szüksége, nem kell méregdrága termékeket vennie. Elég, ha alkalomhoz és stílusához illő napszemüveget választ.

Írásunkban azt járjuk körül, mennyi mindent árul el Önről kiegészítője, jelen esetben a napszemüveg.

1.      Megmutatja stílusát és azt, ad -e a külsejére

Egy jól összeállított szett csodákra képes. Vehetjük ezt klisének, de akár érthetjük szó szerint is. Hiszen a harmonikus vagy éppen kontrasztot teremtő öltözék megmutatja, melyik stílus áll Önhöz közelebb. Egyedi, Önre jellemző irányt követ vagy figyeli a divatmagazinokat, sztárok véleményét? A hétköznapokban is elegáns, kifinomult, meggyőző vagy egész egyszerűen laza, egyszerű és inkább kényelmes darabokat választ? Bármelyik jelzőben ismerjen magára, a lényeg, hogy hiteles legyen önkifejezése. Ám nem csak a ruha, hölgyeknek smink, férfiaknak pedig például az óra minősége, kivitelezése számít. Hanem a már sokat emlegetett napszemüveg is.

Ugyanis egy jól kiválasztott napszemüveg megkoronázza öltözékét, viszont egy oda nem illő darab rontja az összképet, akár férfiakról, akár nőkről beszélünk. Tehát kedvenc napszemüvege megmutatja stílusát és azt, ad e külsejére.

Tipp: Egy fekete keretes, letisztult modell mindenkinek jól jön, mert az bármilyen alkalomra illik. Viszont, ha megbolondítaná szettjeit, keressen olyan terméket, amely a fekete mellett fehér vagy világos színeket is használ. Mert ez követi 2022 trendjét.

2.      Megmutatja, mennyire ismeri Önmagát

Az Ön által hordott napszemüveg arról is sokat elárul, hogy mennyire ismeri önmagát. Ezalatt pedig nem csak az értendő, hogy tudja, milyen modellt keres, ha vásárolni megy vagy a webshopokat böngészi. Hanem az is, hogy tisztában van-e azzal, mi áll jól Önnek. Hiszen nincsen két egyforma ember. Különbözik a testfelépítésünk, az arcformánk, a járásunk, az életfelfogásunk. Tehát, hiába tetszik Önnek egy napszemüveg egy divatmagazinban vagy a boltok polcain, nem biztos, hogy illeni is fog arcához. Ezért érdemes vásárlás előtt átgondolni, mire is van szüksége, mikor akarja viselni, illetve, mit áll szándékában kifejezni a modellel.

Tipp: Ha azt szeretné, hogy határozottnak, magabiztosnak vagy épp elegánsnak tűnjön, vegye figyelembe arcformáját. Mert ettől függően más-más szemüveg az ideális. Ehhez egy következő cikkünkben adunk segítséget: megnézzük melyik arcformához, milyen kialakítású napszemüveg passzol.
 
3.      Kifejezi életfelfogását

Kedvenc kiegészítője kifejezi azt, mit gondol önmagáról, és milyen elvek, életfelfogás szerint él. Éppen ezért készít ma már minden gyártó eltérő stílusú darabokat. Hisz fontos, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelőt.

Ha Ön elegáns, komoly és megfontolt…


Akkor egészen biztosan szívesen visel fekete, egyszerű, letisztult és finom vonalú modelleket, esetleg némi fehér, netán világos berakással, teljes- vagy félkerettel kombinálva, szürke vagy zöld lencsével ellátva. Ezek a típusú termékek egyaránt jól állnak hölgyeknek és uraknak is.

Ha Ön magabiztos és lezser…


Ha Ön sokat vár az élettől, és ezért hajlandó tenni is, emellett magabiztos és lezser, érdemes kipróbálnia a határozottságot sugalló keretek mellett az extravagáns, nem mindennapi kisugárzást kölcsönző termékeket is. Ilyen egy különleges, kontrasztos színvilágú szemüveg vagy a túlméretezett keret. Nők számára a pillangós formavilág kifejezetten előnyös, a férfiakat pedig a sportos, de „óriáskeretes” Ozzie, Carerra vagy Polaroid darabok kápráztatják el.

Ha Ön a pörgős mindennapok híve…


Ha Ön a pörgős hétköznapokban látja élete értelmét, ideális választás a sportos napszemüveg, hiszen nem csak intenzív mozgáskor, sportoláskor, biciklizéskor, futáskor tesz jó szolgálatot, hanem a mindennapok során is. Hiszen a kifejezetten sportos modellek kialakítása strapabíró, kényelmes, hosszútávú viselésre tervezett.
Ugyanakkor ma már bármely márkáról beszélünk, minden kollekció követi a divatot. Tehát e termékek is ízléses kialakításról tanúskodnak. Ami mindenképpen viselőjük előnyére válik majd.

Ha Ön életvidám és energikus…


Akkor garantált, hogy megbújik kiegészítői között néhány színes, bohókás, extravagáns darab. Esetleg olyan kifinomult színösszeállítással rendelkező modell, melynek energiája színes, netán színátmenetes lencséjében rejlik. Ezek főként nők körében kedveltek, de manapság már a férfiaknak gyártott tekintetet vonzó színvilággal rendelkező termékek sem ritkák. Webshopunkban is talál jó néhány ezt az irányt követő modellt, mely megfelelő lehet az Ön számára.

 + 1. Megmondja, mennyire fontos Önnek az egészsége

Habár ez közvetlenül nem kideríthető, hiszen a szemüveg stílusa nem egyenlő a minőségével, az, hogy utánzatokat vagy eredeti napszemüvegeket vásárol -e, sokat mondd arról, mennyire fontos Önnek az egészsége. Ugyanis a bóvli termékek csak ártanak szemének. Csakis a minőségi és eredeti napszemüvegek képesek arra, hogy megóvják látását a káros sugaraktól és zavartalan látási viszonyokat biztosítsanak Önnek.

Tehát, ha Ön minőségi modellt visel, biztos lehet abban, hogy nem csak a divatot követi, hanem szemének egészségére is vigyáz. Ehhez UV-szűrős lencse szükséges. Emellett pedig bizonyos helyzetekben kifejezetten ajánlott, hogy polarizált is legyen.


Ha kíváncsi arra, mi a polarizáció olvassa el egy korábbi ismertetőnket a blogon. Ebből megtudhatja, miért fontos tulajdonság.

Amennyiben pedig napszemüveget vásárolna, ne feledje, a lényeg az, hogy önmaga legyen, hisz bármilyen napszemüvegre is van szüksége, megtalálja nálunk!

argep.hu borgun_hu