BLOG

Pénztárcabarát modellek, amik között biztosan megtalálja az Önnek való napszemüveget

2022.07.06 08:06
Webszemüveg
Pénztárcabarát modellek, amik között biztosan megtalálja az Önnek való napszemüveget

Manapság napszemüveg vásárlás esetén a minőség és a divat mellett igen fontos szemponttá vált a szemüvegek ára is. Hiszen mindenki szeretné a lehető legjobb ár/érték arányú modellt megvásárolni, hogy ne csak látásának, hanem a pénztárcájának is kedvezzen.

Írásunkban olyan márkákat mutatunk be, amik megfizethető áron kínálnak divatos és minőségi modelleket, hogy Ön a legtöbbet hozhassa ki megjelenéséből. Bármelyiket is választja majd, széles kínálatunkban egészen biztosan megleli azt a darabot, amelyik a legjobban illik Önhöz, hangulatához vagy az éppen aktuális alkalomhoz.

D’Angelo


A D’Angelo napszemüvegek köztudottan fiatalos vonalat képviselnek. Hiszen megjelenésük könnyed, trendi és vagány. Tökéletes viseletet biztosítanak hétköznapokra, fesztiválokra és munkában is. Ráadásul mindegyik modell alkalmas autóvezetéshez, mert lencséjük polarizált. Ez azt jelenti, hogy nemcsak stílusosak, hanem viselőjük látását is óvják. Mindemellett pedig sokféle kivitelezés található meg köztük, az elegáns külsőt kölcsönzőtől kezdve az extravagánsig nőknek és férfiaknak egyaránt.


Ár/érték arányban, akárcsak fiatalosságban, verhetetlenek ezek a napszemüvegek. Mert a minőségük vitathatatlan, áruk pedig fantasztikusan és tartósan alacsony. Már 7-8.000 forintért is találhat nagyszerű darabokat, melyek feldobják bármelyik szettjét. Érdemes akár többet is beszerezni belőlük, hogy bárhová készül, mindig újat mutathasson a világnak, és mindig kéznél legyen egy napszemüveg, ami megkoronázza a fontos pillanatokat.

AbOriginal


Az AbOriginal szintén közkedvelt mindazok között, akik nemcsak a szemüket, hanem a bankkártyájukat is szeretnék óvni. Stílust, formát és kidolgozást tekintve sokszínű a felhozatal. A márka kiszolgálja a magabiztos, elegáns vagy akár a sportos férfiak, az energikus, visszafogott vagy épp kifinomult hölgyek, de még a vidám és bohókás gyerkőcök ízlését is. Az is mindenképpen az AbOriginal kollekciók mellett szól, hogy polarizált lencsével ellátott darabok is helyet kaptak a legnépszerűbb napszemüvegek között.

E termékek ár/érték aránya is kimagasló, mert tízezer forint alatt bárki megvásárolhatja a számára legjobban tetsző szemüveget. A gyermekeknek szántakhoz pedig természetesen még kedvezőbb áron juthat hozzá. Ráadásul csemetéjének sem kell lemondania a divatról, hisz a gyerekszemüvegek megjelenése is modern.

Heavy Tools


Bár a Heavy Tools napszemüvegek már átlépik a tízezer forintos határt, minőségük magáért beszél. A márka unisex, férfi és női darabjai is rendkívül népszerűek. A keretek kialakítása strapabíró és hosszantartó, a lencsék pedig megfelelő módon védik a szemet a káros sugaraktól.

Polar Glare


A Polar Glare mindkét nem képviselőjét lenyűgözi, hiszen formavilága, színei és kivitelezése mindig megújul, hogy az aktuális trendeket követhesse, és igazi színfoltként legyen jelen a napszemüvegek piacán. Minden Polar Glare napszemüveg lencséje polarizált, így ezek a modellek is jó választásnak bizonyulnak autóvezetéskor és utazáskor, hiszen megszűrik a vízszintesen érkező sugarakat és tisztább látási viszonyokat biztosítanak. A legnépszerűbb darabok már 15.000 forint alatt kaphatók.

OZZIE


Az Ozzie napszemüvegek kifejezetten pörgős és sportos mindennapokat kedvelő személyeknek lettek tervezve. A 2022-es kollekció igazán változatos és stílusos. Található köztük polarizált és polarizálatlan, illetve törhetetlen lencsés modell. A keretek kivitelezését tekintve ugyancsak nagy a választék, hiszen teljes- és félkeretes, valamint extravagáns is szerepel a legkedveltebb darabok között.


Az Ozzie napszemüvegek rendkívül kényelmesek mindennapi szettekhez, biciklizéshez, túrázáshoz és futáshoz is remekül passzolnak, ami emeli értéküket a sportolók szemében. Áruk pedig elérhető azok számára is, akik szívesen spórolnak.

Retro


A Retro napszemüveg különleges kialakításuknak, kényelmes és strapabíró keretüknek és megfizethető áruknak köszönhetően nagy rajongótáborra tettek szert az évek során férfiak és nők körében egyaránt. A márka legtöbb modellje határozottságot és magabiztosságot sugall, úgy válik divatossá, hogy közben eredeti és minőségi marad. Éppen emiatt megbízható és kiemelkedő a napszemüvegek sorában.

INVU.


Ez a svájci márka gyöngyszem a piacon. Nem csak a kifinomult és ízléses kivitelezése miatt. Hanem azért is, mert ultra polarizált lencsékkel rendelkezik. Tehát a lehető legjobb és legtisztább látást biztosítja viselőjének, akármennyire is tűzzön a nap. Vízpartra és autóvezetéshez nagyszerű választás. Az INVU. szemüvegek lencséje többrétegű. Karcolás gátló, ütésálló, UV-szűrő és színjavító réteggel is rendelkezik, így bárhol is van, semmi sem zavarja látását és az élmények, amiknek Ön is része, teljes mértékig élvezhetővé válnak.

Polaroid


A Polaroid, ahogy azt már korábban megírtuk, gyorsan világhírre tett szert. Hiszen az első polarizált szemüveglencsét Dr. Edwin Land készítette, éppen a márka, a Polaroid megalapítója. Erre közel száz éve, 1929-ben került sor. A Polaroid napszemüvegek azóta is óriási sikernek örvendenek, világszerte több millióan hordják a különböző, ám mindig előkelő stílust sugalló modelleket. Persze, ehhez nem csak a divatos megjelenés és a minőségi lencse, hanem az eredetiség és a megfizethető ár is hozzájárul. Hiszen e szemüveget Ön is megkaphatja körülbelül 10 és 20.000 forint között. Az ár attól is függ, hogy milyen a kivitelezése a szemüvegnek, de bármelyik mellett döntsön, a minőség garantált.

E márkák modelljei között tehát nagy eséllyel találja meg az Ön – vagy a kiszemelt ajándékozottja – számára megfelelő szemüveget, mert bőven akad választási lehetőség.
Ha webáruházunkból rendel a modellek eredetiségében sem fog csalódni, hiszen nálunk csakis minőségi darabokat talál.

(Figyelem! A cikk 2022 nyarán íródott, azóta az árak változhattak, de a teljes megbízhatóság a régi maradt.)

argep.hu borgun_hu