BLOG

Polaroid napszemüvegek: polarizált lencsék stílusos keretben

2022.06.22 06:52
Webszemüveg
Polaroid napszemüvegek: polarizált lencsék stílusos keretben

Ha egyedi megjelenésre és 21. századi, modern kortárs dizájnt követő kiegészítőre vágyik, ám mindezek mellett látása teljes körű védelméről sem mondana le, ezt a cikket Önnek írtuk! Hiszen megismerheti a Polaroid napszemüvegeket, amik minden elvárásának megfelelnek divat és védelem terén. Sőt, lehet, hogy még túl is szárnyalják azokat!

Írásunkban bemutatjuk Önnek a Polaroid márkát, polarizált lencséket stílusos keretbe foglalva.

A márka története

Az eredeti Polaroid napszemüvegek mára világhírre tettek szert, de azt nem sokan tudják, hogyan is kezdődött minden.


Az első polarizált szemüveglencsét Dr. Edwin Land készítette, éppen a márka, a Polaroid megalapítója. Erre közel száz éve, 1929-ben került sor. A Polaroid napszemüvegek azóta is óriási sikernek örvendenek, világszerte többmillióan hordják a különböző, ám mindig előkelő stílust sugalló modelleket.

A gyártó azóta is kizárólag polarizált lencsékkel ellátott napszemüvegeket készít, hogy minden darab biztonságot és kényelmet nyújtson viselőjének. A szemüvegek egyedi technológiával és korszerű szakértelemmel készülnek, hogy valóban a legjobbat adhassák azoknak, akik ezt a márkát választják.

A Thermofusion eljárás során megfelelő hőmérsékleten préselik a lencséket, biztosítva ezzel az elérhető legjobb látásélességet. Ezek után persze még rengeteg a teendő, mire egy lenyűgöző Polaroid modell az üzletek polcaira kerül, végül pedig gazdára talál éppen Önnél, hogy egy fantasztikus termék magabiztos tulajdonosa lehessen.

Ám hiába a csúcstechnológia, a polarizált lencse és a gondosan megtervezett formavilág, egyik a másik nélkül semmit sem érne. A Polaroid napszemüvegek tehát azért olyan kedveltek kortól és nemtől függetlenül, mert kiváló összhatással bírnak, melyek gyerekeknek, nőknek és férfiaknak egyaránt lehengerlő kisugárzást kölcsönöznek.

A Polaroid modellek összhatása

A polarizált és magas UV-védelemmel ellátott lencsék, nem csak a napból érkező sugarakat szűrik, hanem a tört fényt is, aminek köszönhetően blokkolják a visszatükröződést, tiszta látási viszonyokat biztosítva. Igen ám, de ma már szükség van némi extrára is. Ezért öleli körbe ezeket a professzionális lencséket minden esetben kényelmes és bárki ízlését kielégítő, öltözékét pedig megkoronázó keret.

Ha ennyivel nem elégedne meg, és szeretne még több információt megtudni, olvasson tovább és nézze meg, kinek, milyen szemüveg áll jól.

Polaroid gyermek napszemüvegek


Amennyiben csemetéje számára keres megbízható modellt, bátran ajánljuk figyelmébe a Polaroid gyerek napszemüvegeket. Ugyanis ezek a darabok kifejezetten gyerkőcök igényeire lettek szabva. A keret rugalmas, könnyen kezelhető, kényelmes viseletet biztosít. Mindemellett a stílusos sokféleség már a legkisebbek számára gyártott termékek esetében is megvalósul. Színes, mintás, vagány, csajos, kifinomult, egyedi, és bármi, amit csak el tud képzelni, hogy valóban a legjobbat adhassa gyermekének. Ő pedig önbizalommal telve és boldogan léphessen ki a világba, bármilyen évszakban is járjanak éppen.

Polaroid női napszemüvegek

Sokan vélekednek úgy, hogy a hölgyek ízlésének kiegészítők terén (is) nehéz megfelelni. Ám a Polaroid gyártója körükben is felteszi az i-re a pontot. Őket is lenyűgözi közel százéves tudásával, szakértelmével és innovatív megoldásaival.


Hiszen a Polaroid szem előtt tartja a változó igényeket, a divathullámokat és ismeri a mindig különleges külsőre vágyó nőket. Akik, bármit is keresnek, a Polaroid napszemüvegektől egészen biztosan megkapják. Mert e modellek kivitelezésekor ügyeltek rá, hogy mindenki megtalálja a neki megfelelőt.

Csak a rend kedvéért felsorolunk néhány opciót: kifinomult és elegáns macskás keret, vagy extravagáns, fesztiválokra is alkalmas pillangó hatású formavilág. Netán kerek arcokhoz tökéletesen illő, színes szögletes keretbe foglalt, nyári zsongást idéző modell. Esetleg hétköznapi letisztultságot sugalló termék...

Amennyiben ezekre, vagy ehhez hasonlókra vágyna, nézzen körül webáruházunkban Polaroid női polarizált napszemüvegekért.

Polaroid férfi napszemüvegek


A Polaroidnak köszönhetően az urak sem maradnak stílusos és megfelelő védelmet nyújtó napszemüveg nélkül, mellyel határozottságot, eleganciát vagy markáns megjelenést is sugallhatnak. Attól függően természetesen, hogy melyik stílust vagy modellt érzik magukénak, alkalomhoz vagy a hangulatukhoz illőnek.

Ha mindemellett kifejezetten sportos napszemüveget keres, mely tökéletesen kiemeli férfias kisugárzását, Önnek való a Polaroid Sport kollekció, melybe számos idei, 2022-es modell beletartozik. E termékek kialakítása még inkább strapabíró, megjelenésük pedig vonzza a tekintetet.

Ilyen többek között a webáruházunkban is kapható PLD7010/S- 807-M9 vagy  PLD7010/S-OIT-EX modell és még számos másik napszemüveg.

Polaroid unisex napszemüvegek


Ma már magától értetődő módon kerülnek az éves kollekciókba lenyűgöző unisex napszemüvegek is, melyek mindkét nem számára rengeteg kombinálási lehetőségeket tartogatnak. Hiszen ezek a napszemüvegek bárki ruhatárát képesek színesíteni és általában könnyű hozzájuk öltözködni.

Teljesen természetes tehát, hogy a Polaroid is előállt jó néhány irigylésre méltó unisex modellel, melyek remek ár/érték arányt képviselnek, és nagyszerű ízlésvilágot teremtenek viselőjüknek.

Ha cikkünket olvasva azon gondolkodik, melyik terméket kellene, hogy válassza, azt javasoljuk, bátran hagyatkozzon saját stílusára, mert így lehet egészen önmaga. De, ha valami extrára vágyik, nyugodtan kísérletezzen Öntől távol álló napszemüveggel is. A Polaroid kínálatában biztosan megtalálja, amit keres!

argep.hu borgun_hu