BLOG

Napszemüveg ajándékba? Igen!

2023.02.03 07:30
Napszemüveg ajándékba? Igen!

Ha Önnek is fejtörést okoz, mivel lepje meg szeretteit egy-egy jeles alkalomból, van egy remek ötletünk: ajándékozzon napszemüveget, hogy olyasmit adjon, ami egyszerre stílusos, praktikus, hasznos és maradandó.

Ebben a bejegyzésben arról olvashat, miért érdemes napszemüveget vásárolnia ajándékba. Emellett pedig azt is megtudhatja, hogy milyen szempontok alapján válassza ki a megfelelő modellt.

Ajándékot keresni szeretteinek nem mindig egyszerű feladat. Főleg, ha már sokszor ünnepeltek együtt évfordulót, eseményt és kezd kifogyni a jó ötletekből. Ilyenkor kerülhetnek szóba azok a dolgok, amikkel nem pusztán szeretetét fejezheti ki, hanem hosszútávon óvhatja például egészségét, teheti szettjeit egyedivé és meglepheti egy hétköznapi emlékkel. Erre pedig tökéletes megoldás a napszemüveg.


Okok, amiért tökéletes választás a napszemüveg ajándékként is


1) Egy divatos napszemüveg bárki öltözékét megkoronázhatja
Ha napszemüveget ad ajándékba, biztosan örömet szerez majd. Mert a meglepni kívánt személy tudni fogja, hogy Ön odafigyel rá, szem előtt tartja mindazt, ami tetszik neki és értékeli a stílusát.

2) Védelemre mindenkinek szüksége van

Ahogy azt már sokszor hangsúlyoztuk a látás nagy kincs, amire vigyázni kell. Egy minőségi napszemüveg pedig remek szolgálatot tehet. Óvhatja a szemet az UV-sugárzástól, a természeti elemektől, a pollenektől, és sok esetben kímélheti is a látást. Nem csak tavasszal és nyáron, hanem ősszel és télen is.

3) Hétköznapokra szinte nélkülözhetetlen

Egy napszemüveg a hétköznapokban nélkülözhetetlen. Főleg, ha a megajándékozott szívesen sportol, vagy sokszor vezet autót. Ilyenkor a polarizált lencsével ellátott modellek jöhetnek szóba. Mert a polarizált szemüvegek megtörik a vízszintes sugarakat és a visszaverődéseket is.


4) Emléknek is stílusos

A legtöbb ember később is emlékszik arra, hogy kitől kapta azt a dolgot, használati tárgyat vagy kiegészítőt, amit nagyon szeret használni. Így, ha eltalálja a megfelelő stílust, a hétköznapokban is ott lehet szerettével a napszemüveg által.

Így válassza ki a legmegfelelőbb darabot

Minden tekintetben fontos, hogy ismerje az adott személy stílusát. Egy picit könnyebb helyzetben van, ha például a párjának, kedvesének választ kiegészítőt. Mert megfigyelheti, milyen típusú napszemüvegeket hord. Ám, ha néhány tippre volna szüksége, ezek alapján dönthet.


Napszemüvegek nőknek

A hölgyek általában szeretik a kifinomult, könnyed kivitelezésű modelleket. Ízléses ívek, apró berakások, leheletfinom vonalak. Színes lencse, oversize méret. Ám, ha partnere inkább az extrákat kedveli, akkor megéri valami vagányabb megoldást választania. Nem mindennapi színösszeállítás, vastagabb pillangókeret vagy éppen macskaszem-forma.
Amennyiben márkák alapján választ, szívesen ajánljuk figyelmébe, az Invu, a Retro, Rayban és Guess márkákat. De a Levi’s, D’Angelo vagy éppen Polaroid is közkedvelt.


Napszemüvegek férfiaknak

A legtöbb férfi letisztult, magabiztos és megnyerő külsőt szeretne, vagy a sportos és egyszerű megoldásokat keresi. Ezért számukra az Ozzie, Reto, Polaroid vagy a Hugo Boss lehet találó megoldás.

Viszont nem feledkezhetünk meg arról, hogy mindannyian mások vagyunk, így bárkinek is keres napszemüveget, fontos, hogy egyedi igények alapján döntsön. Mert úgy lesz igazi a meglepetés, vagy a közös választás.


Ha napszemüveget vásárolna, nézzen körül kínálatunkban.Ha pedig pénztárcabarát modellekről olvasna, böngésszen blogcikkeink között!

argep.hu borgun_hu