BLOG

Így szúrja ki a CARRERA napszemüveg hamisítványt

2021.08.06 10:30
Webszemüveg
Így szúrja ki a CARRERA napszemüveg hamisítványt

A Carrera jelenleg a világ egyik legjobb és legnépszerűbb szemüvegmárkája. Bár a márka története már az 1950-es években elkezdődött, csak az az 1970-es és 80-as években vált népszerűvé a felhasználók milliói körében. A Carrera márkájú napszemüveg nevét az elsőként 1956-ban megrendezett La Carrera Pan-American nevű transz latin-amerikai autóversenyről kapta, amin a világ legbefolyásosabb emberei vesznek részt.

A híres futam debütálása után 20 évvel később az osztrák sportszemüveg gyártó Wilhelm Anger símaszkok és szemüvegek fejlesztésére összpontosított, és nagy erőfeszítéseket tett a szemüvegek anyagának és stabilitásának a javításáért.

 

Anger cégét 1974-ben CARRERA International névre változtatták, és kicsivel később Ferdinand Alexander, osztrák járműtervezővel együttműködve fejlesztették ki az exkluzív CARRERA Porche Desing napszemüveg márkát. A cég az 1980-as években kezdett el szponzorálni különféle sporteseményeket, többek között a Forma-1-et és az olimpiát.  

 

Az igazán nagy áttörés akkor történt, amikor az olasz Safilo csoport felvásárolta a CARRERA-t és a cég székhelyét Olaszországba költöztette. Ettől fogva a márka népszerűsége fokozottan nőtt a sportolók és a hírességek körében.

 

A CARREARA napszemüveg sikere

 

A hírességek láthatóan nagyon szeretik a Carrera márkájú napszemüvegeket, és kedvenc stílusaikat előszeretettel viselik különféle sporteseményeken és rendezvényeken. Nagy rajongói például Madonna és Paris Hilton. A Carrera Hollywoodot és a zeneipart is meghódította.

 

Olyan színészeket és énekeseket láthatunk Carrera napszemüvegben, mint Brad Pitt, Gwen Stefani, Britney Spears, Rihanna, Usher, Lady Gaga, hogy csak néhányat említsünk.

 

A Carrera szemüveg kiváló minőségű anyagokból készül, és különböző stílusokban kapható. A gradiens színekkel rendelkező többrétegű lencséiről ismert modellek divatosak, ugyanakkor retro megjelenésűek. A Carrera keretek többféle színben kaphatók, beleértve a narancssárgát, a feketét, a fehéret, a kéket, a rózsaszínt, a zöldet, a sárgát, valamint az ibolya színeket.

 

Így szúrja ki a CARRERA napszemüveg hamisítványt

 

A Carrera napszemüvegeket sportos viseletre tervezték, így mindig sportos kialakításúak. Újra értelmezték az Aviator modellt is, ami az egyik legnépszerűbb dizájnjukat. A Carrera napszemüveg viselői biztosak lehetnek abban, hogy elegánsnak és előkelőnek tűnnek bármelyik modellben.

 

A Carrera napszemüvegek világszerte ismertek és könnyen felismerhetők, ezért más napszemüveggyártók „másolják” őket. De valójában senki sem tudja utánozni az eredeti Carrera minőségét. A vásárlók meg tudják különböztetni a valódi napszemüveget a hamisítványtól, mert a Carrera mindig feltünteti a logóját a lencsén.

 

Ezen kívül az eredeti Carrera modellek lencséin megtalálható az „UV-védelem” felirat is.

 

Az ellenőrzés egy másik egyszerű módja a származás beazonosítása. Az eredeti Carrera napszemüvegeket Olaszországban, Szlovéniában és Kínában gyártják, a származási országot pedig nem csak a csomagolásban, de a szemüvegkereteken is jelölik. Ha a kettő megegyezik, biztos lehet abban, hogy nem hamisítvánnyal van dolga.

 

A Carrera rajongói többnyire fiatal férfiak és nők, akik sikeresek, folyamatosan új tapasztalatokat keresnek az életben, és mindig készek egy új kalandra. A márka a kalandot, az izgalmat, a spontaneitást és az élet élvezetét testesíti meg.
argep.hu borgun_hu