BLOG

Napszemüveg trendek, amik 2023-ban is népszerűek

2023.04.21 07:30
Webszemüveg
Napszemüveg trendek, amik 2023-ban is népszerűek

Habár nem győzzük hangsúlyozni bejegyzéseinkben, hogy minden évszakban, még felhős időben is, ügyelni kell szemének védelmére, tavasszal egyre hangsúlyosabb kérdés lehet az Ön számára is, hogy milyen napszemüveget válasszon magának. Ehhez adunk most tippeket.


Lássuk is a modelleket, amik idén is közkedveltek.

Arannyal díszített napszemüvegek

Jöhet a divat és stílus. Idén is nagyot szól majd minden olyan minőségi és márkás napszemüveg, amely aranyszínnel, ezüstös megoldással vagy esetleg bronzos kivitelezéssel készült. Mert ezek egyszerre tükröznek eleganciát, kifinomult stílust és merészséget, ami kifejezetten kívánt és megbecsült az idei évben.

Fekete vagy fehér keret

A feketekeretes napszemüvegek nagy rajongótáborra tehetnek szert most is, főleg ha lencséjük sötét, vagy tükrös és színes. De akkor is trendi marad, ha idén tavasszal egy fehér napszemüvegre ruház majd be.

Oversized – szemüvegek

A nagyméretű napszemüvegek formától és színtől függetlenül a hölgyek körében aratnak majd. Habár főként a 20-as, 30-as és 40-es éveikben járókra jellemző, hogy bevállalósabb darabokkal dobják fel öltözéküket, úgy tűnik idén a tőlük idősebbek is szívesen tesznek majd egy óriásszemüveggel.

Sportos napszemüvegek

A sportos napszemüvegek évek óta töretlen népszerűségnek örvendenek, így ebben az évben is megbízható társsá válhatnak bárki számára, kortól és nemtől függetlenül. De leginkább a magabiztos férfiak tetszését nyerik majd el.

Emellett a pilóta, macskaszem és retro szemüvegek sem mennek ki a divatból. Böngésszen webáruházunk széles termékkínálatában, és szerezze be kedvenc modelljét, hogy kompromisszumok nélkül élvezhesse a napsütést.

argep.hu borgun_hu