BLOG

Napszemüveg formák és színek, amik mindig divatosak

2022.11.11 07:30
Webszemüveg
Napszemüveg formák és színek, amik mindig divatosak

Ha szívesen visel napszemüveget, ám nem feltétlen szeretné évente cserélni kiegészítőit, érdemes olyan modellt választania, melynek keret- és színösszeállítása minden helyzetben stílusosan hathat.


Írásunkban ilyen kombinációkat válogattunk. Kísérje Ön is figyelemmel, és szerezze be trendi, minőségi darabjainkat.

2022-es trendek


Azok, akik követik a divatvilág eseményeit, az év vége fele már elgondolkodnak azon, vajon mi várja őket jövőre. Ám Önnek, abban az esetben, ha ízléses maradna, érdemes áttekintenie a 2022-es trendet. Hiszen itt is találhat örök darabokat.


Idén hódítottak a letisztult, ám formailag különleges, geometrikus keretek, az extravagáns méretek, a kékeslila - szürkés színek, a havanna árnyalatok, valamint a fehér és fekete kombinációk. Ezenkívül persze még számos újragondolt, finom tervezéssel álltak elő, mint például természetes anyagból készült keretekkel vagy átlátszó, halvány színekkel.


De vajon mi népszerű még, és mi az, ami valószínűleg sokáig az is marad?


Pilóta keretek


A pilóta (aviator) formájú kivitelezés évek óta nagy népszerűségnek örvend a viselők körében. Kedveltségének töretlenségét az okozhatja, hogy formája sokféle stílushoz passzol, szinte öltöztet. Fém vagy műanyag kerete pedig strapabíró. Így, ha Ön gondot fordít arra, hogy vigyázzon rá. Tehát például megfelelően tisztítja és tokban tárolja, akkor valóban sokáig bírja a használatot. Ráadásul szettjeinek magabiztos, mégis könnyed megjelenést ad.


Kerek formák


A kerek formák szintén minden évben előkelő helyet foglalnak el a népszerűségi listán, természetesen főként a szögletes arcú vásárlók körében. A színkombinációk és a méretek elképesztő skálát vonultatnak fel. Világos, fekete, havanna, bohókás, egyszerű és kifinomult vagy éppen túlméretezett.


Macskaszem stílus


A macskaszem formavilág leginkább a hölgyek egyik kedvenc választásaként ismert. Ugyanis az elegancia mellett némi titokzatosságot is kölcsönöz ez a keret viselőjének.


Fekete színvilág


A fekete keretek gyorsan belopják magukat nők és férfiak szívébe egyaránt, hiszen praktikusak, bármely helyzetben eleganciát tükrözhetnek és minden öltözékhez passzolnak. Nem csoda hát, hogy sokak kiegészítő között megbújik néhány fekete keretes modell, amit előszeretettel használnak is.


Fehér vagy világos modellek


A fehér vagy világos színű napszemüvegek szintén divatosak, hiszen a feketékhez hasonlóan ezek is könnyűvé teszik a stílusos öltözködést. Talán éppen ebből következik, hogy a már említett fekete-fehér kombináció ugyancsak közkedvelté vált az elmúlt években. E két szín tökéletes ellenpontot ad egymásnak, amik remek összhangra találnak.

argep.hu borgun_hu