BLOG

Minden, amit érdemes tudni az INVU. márkáról

2022.10.05 09:40
Webszemüveg
Minden, amit érdemes tudni az INVU. márkáról

Az INVU. napjaink egyik legkedveltebb minőségi napszemüveg gyártója, habár története nem is olyan régen, 2013-ban kezdődött. A svájci cég azzal a céllal nyitotta meg kapuit Zürich-ben, hogy mindenki számára elérhető áron készítsen magas színvonalú, stílusos napszemüveg modelleket, melyek megállják a helyüket minden körülmények között. Mára már 90 országban vannak jelen.

Ha többet szeretne megtudni az INVU. termékeiről, olvasson tovább, hiszen cikkünkben részletesen bemutatjuk a márkát.

Svájci hatékonyság megfizethető áron
Svájcról a legtöbb embernek a csodálatos tájak, a sajtok, órák és csokoládék jutnak eszébe, de az INVU.-nak köszönhetően, ma már sokan a napszemüvegeket is felveszik a listára. Hiszen ezek a modellek nem csak az átlagos szabványoknak felelnek meg, hanem túl is szárnyalják azokat, és célba veszik a divatos megjelenést is.

A cég különleges technológiával dolgozik, ami lehetővé teszi, hogy a látási viszonyok élesek, tiszták maradjanak, a színek pedig élethűek legyenek. A keretek tekintetében a divat mellett fontosnak vélik a széles választékot. Gyermekeknek, nőknek és férfiaknak egyaránt szolgálnak klasszikus és meglepő, ám ízléses darabokkal.

Ultra polarizált lencse
Az ultra polarizált lencse nem más, mint a polarizáció továbbfejlesztése, melynek köszönhetően szinte teljesen ki lehet küszöbölni a zavaró vízszintes vakítást és felesleges csillogást, úgy hogy a hasznos függőleges fény közben elősegíti a látási viszonyok javulását. Az innovatív technológiának hála ezek a napszemüvegek tökéletesek vezetéshez, vízpartra, kiránduláshoz vagy szabadtéri sporthoz is. Mivel a káros sugarak nem jutnak a szembe - hisz UV -szűrővel is ellátják a szemüvegeket - nemcsak a jó látási viszony biztosított, hanem a szemek védelme is.

Mindemellett nem hagyhatjuk szó nélkül, hogy az ultra polarizált és rendkívül biztonságos lencsék többrétegű kezelésen esnek át. Az elkészítés során karcálló, valamint ütésálló réteget kapnak a modellek. Ön ezért élvezheti akár hosszú évekig ugyanazt a minőséget, mint szemüvege újkorában. Ezenkívül a lencse része még egy-egy színjavító és ultra polarizált réteg is, melyek különleges módon kerülnek a felületre.

Így lehetséges az, hogy az INVU. új fejlesztése remekül megállja a helyét és mindent megtesz a legkiválóbb és leghatékonyabb látás illetve védelem érdekében.

INVU. keretek
Az INVU. keretek gondos tervezéssel, ám szinte játszi könnyedséggel követik a trendet. Mind női, mind férfi és gyermek napszemüvegek esetén igazodnak az igényekhez és a vásárlói elképzelésekhez. A finom vonalú elegáns daraboktól kezdve, megtalálható a kínálatban a karizmatikus, sportos, vagány vagy bohókás modellek sora is. Tehát bármelyik mellett döntsön, garantáltan feldobja majd szettjeit és lehengerlő külsőt kölcsönöz Önnek a stílusos, eredeti és különleges 2022-es kollekció.

Az anyagfelhasználás változatos, de mindenképpen strapabíró kialakítást, kényelmet és hosszan tartó használatot eredményez. Előszeretettel választják a fogyasztók a fém és műanyag felhasználásával készült napszemüvegeket.

Ha Ön is kedvet kapott hozzá, hogy kiegészítőjeként világsztárok és ismert emberek máris szeretett márkáját viselje és hétköznapi emberként se mondjon le a minőségről, válassz az INVU.-t és látogasson el a tökéletes modellért webshopunkba.

argep.hu borgun_hu