BLOG

Minden, amit érdemes tudni a Carrera márkáról

2023.04.28 07:30
Webszemüveg
Minden, amit érdemes tudni a Carrera márkáról

Aligha találnánk manapság olyan embert, aki ne hallott volna a Carrera napszemüvegek időtállóságáról és minőségéről. Minden bizonnyal ez azért van, mert a márka az elmúlt több, mint 65 évben kimagasló hírnevet és tiszteletet, a vásárlók között pedig valóságos rajongást vívott ki magának.

Ebben a bejegyzésben szeretnénk Önnek bemutatni, honnan indult és miért olyan különleges minden egyes szemüveg és napszemüveg. Tartson velünk, és tudjon meg többet a márkáról.

A kezdetek
A Carrera napszemüvegekről annyit máris kijelenthetünk, hogy a világ legismertebb és legkeresettebb modelljei közé tartoznak. Útjuk az ismertség felé pedig akkor kezdődött, amikor Wilhelm Anger céget alapított 1956-ban, Ausztriában.

A márkát eredetileg a legendás Carrera Panamericana országúti rally után nevezték el, amit a világ egyik legveszélyesebb autóversenyként tartottak számon. Ez a rally ugyanis nehéz terepen, Mexikó egész hosszában ment végig. A név igen találó volt, mert eleinte motorkerékpár- és sí bukósisak alkotta a vállalat termékpalettáját. Így mindazok számára kínáltak megoldást, akik veszélyes sporttal vagy hobbival gazdagították hétköznapjaikat. Azonban a felhozatal később kiegészült még sportszemüvegekkel, optikai szemüvegkeretekkel és napszemüvegekkel. Ezáltal már jóval több embert szólítottak meg, és gyorsan népszerűek lettek a piacon. De az áttörést egy különleges anyag hozta meg.


Rugalmasság Optly-val
A fent nevezett anyag, az Optly, egy rendkívül tartós és rugalmas anyag, ami mozgás közben szabadságot és biztonságot nyújt viselőjének. Valamint méret biztos marad tőle a napszemüveg és jól igazodik az arcra. Ráadásul hosszabb használatot garantál, mint bármelyik műanyag. Ezt a különleges anyagot a cég alapítója 1964-ben szabadalmaztatta, és azóta is ezt használják a csúcstechnológiás, felsőkategóriás termékek gyártásához.


Mivel az Optyl anyag, amiből a keretek készülnek, strapabíró és könnyű, a Carrera napszemüvegek minden sportolási tevékenységhez ideálisak. Az UV-sugárzás elleni védelemmel felszerelt lencsék gondoskodnak a szemek egészségéről is. Tehát Önnek nem kell aggódnia látása miatt mozgás, elegáns esemény vagy a hétköznapok során sem.


A Carrera napszemüvegek
A Carrera napszemüvegek minden alkalomra remek választásnak bizonyulnak. A modellekről pedig elmondható, hogy legfőképpen a férfiak körében kedveltek. A férfi kollekció ugyanis erős formavilággal, részletes kidolgozottsággal és magabiztos kisugárzással áll a viselők rendelkezésére. De a hölgyek sem maradnak ki a divatvilág egyik legkedveltebb márkájának exkluzivitásából. Ennélfogva pedig kortól és nemtől függetlenül bárkit elegancia, stílus és kiemelkedő minőség várhat a modellekkel. Nem csoda hát, hogy a hírességek körében is igen kedvelt a Carrera. Lady Gaga, Arnold Schwarzenegger, Tom Cruise és Ryan Gosling is nagy rajongója a márkának. Ők például mind posztoltak Instagramon Carrera napszemüvegeikről, ezzel biztosítva a márka népszerűségét és exkluzivitását.


Nézzen körül webáruházunkban, és találja meg azt a modellt, ami Ön számára a legmegfelelőbb. Legyen Ön is általa Carrera-rajongó!

argep.hu borgun_hu