BLOG

Minden, amit a Guess márkáról érdemes tudnia

2022.12.16 07:30
Webszemüveg
Minden, amit a Guess márkáról érdemes tudnia

A Guess a világ egyik legismertebb és legkedveltebb márkája. A nyolcvanas évek elején farmerok gyártásával robbant be a piacra, de ma már parfümök és napszemüvegek minőségi skáláját is felvonultatja.


Cikkünkben azt járjuk körül, mint érdemes tudni a Guess-ről. Tartson velünk!

A márka története


A világmárka története legalább olyan érdekes, mint amilyen sokan számontartják és kedvelik a Guess-t. Mint, ahogy sok sikeres vállalkozást, ezt is testvérek alapították. Négy testvér, aki otthagyta hazáját, hogy új életet kezdjen az ismeretlenben. Ők voltak a Marciano-k. Dél Franciaországból költöztek Los Angeles-be, és akkor még nem is sejtették, hogy az ottani MCDonald's óriási segítségükre lesz. Ugyanis az óriásplakát reklámról származó "Guess what?", azaz Találd ki, mi? adta a márka nevének ötletét.


Az első üzlet megnyitásakor még farmerekben gondolkodtak. Szakítani kívántak a 70-es években népszerű divattal, és meg akarták teremteni saját irányzatukat, a stílusos, magabiztos, extra, ugyanakkor elegáns és vonzó nadrágok vonalát.


A tervük olyannyira jól sikerült, hogy néhány évvel később kiterjesztették a kínálatukat a többi ruhaneműre, parfümökre és kiegészítőkre is. Kampányaikban máig folyamatosan képviselik a sztárvilágot, például Claudia Schifferrel vagy Jennifer Lopezzel együtt. Modelljeik és a hozzájuk csatlakozó ismert emberek jelentik sokak számára a fiatalságot és az ikonikus boldogságot. Ám ez a minőséget, divatot és stílust fémjelző név, nem csak a felső társadalmi köröket igyekszik kiszolgálni. Kiváló ár-érték aránnyal elérhetővé szeretné tenni fantasztikus darabjait a hétköznapi emberek számára is.


Így lehetséges az, hogy világszerte millióan boldog tulajdonosai a Guess - termékeknek, divatos ruháknak, parfümöknek napszemüvegeknek.


Guess napszemüvegek


A Guess napszemüvegek megnyitják viselőik előtt a stílus birodalmát. A fiatalos kisugárzást, egyedi megjelenést és ragyogó, feltűnő, ugyanakkor elegáns kinézetet kölcsönző modellek képesek kiemelni bárkit a tömegből. A finom vonalú, gyakran légies, ám extravagáns darabok is népszerűek. Ezeket a napszemüvegeket általában strasszkövekkel, ékszer jellegű berakásokkal és különleges mintákkal díszítik. Ha emiatt azt gondolná, hogy ez a gyártó a hölgyek ízlését veszi célba, téved. Hiszen férfiak is megtalálhatják a kedvencüket, amelyben magabiztosnak és kifejezetten előkelőnek érezhetik magukat, hiszen nekik készültek az elegáns, letisztult férfi napszemüvegek.


Emellett a gyerekeknek szánt darabok között is nagy választékot találhatnak az érdeklődők, tehát kijelenthetjük, hogy kortól és nemtől függetlenül bárki meglelheti saját stílusát a Guess modellek segítségével.
A keretek stílusa szerteágazó, a lencsék között helyet kapnak modern, színezett megoldással készült darabok is. A gyártó termékei pedig minden szempontból megfelelnek az előírt európai szabványoknak is. Viseletük kényelmes és természetesen látását is óvják.


Amennyiben bővítené kedvenc napszemüvegeinek sorát, látogasson el webáruházunkba, és tekintse meg minőségi és kizárólag eredeti Guess - kínálatunkat, így lépve a magabiztosság és az önbizalommal teli élet ösvényére.

argep.hu borgun_hu