BLOG

Lásson tisztán tavasszal is eredeti napszemüvegeink jóvoltából!

2023.03.10 07:30
Webszemüveg
Lásson tisztán tavasszal is eredeti napszemüvegeink jóvoltából!

Amint megérkezik a jó idő, egyre többet tartózkodunk majd a szabadban, előtérbe kerülnek a közösségi programok, élvezhetjük a kirándulásokat, a napfényt, a virágok illatát, a port, a pollent és a levegőben szálló, apró bogárkákat. Habár mindez természetes, amennyiben Ön is allergiás vagy könnyen leterheltté, vörössé válik a szeme, bizonyára kevésbé várja a tavaszt. Ám Önnek is lesz esélye önfeledten élni a mindennapokat, ha minőségi napszemüveget használ.

Ebben a blogbejegyzésben igyekszünk tippeket adni, mit tegyen, hogy elkerülje az allergia, a fáradt szem és a tavasz kellemetlen tüneteit.


Ha allergiás, fokozottan ügyeljen egészségére

Habár webshopunk a kiváló minőségű és eredeti márkájú napszemüvegek beszerzésében lehet csak segítségére, mégis azt szeretnénk a legjobban hangsúlyozni, hogy ügyeljen egészségére tavasszal és nyáron is. Amennyiben pedig allergiával küszködik, még inkább tartsa szem előtt jóllétét és aktuális egészségi állapotát. Ha olyan helyre készül, ahol huzamosabb ideig kell szabadban lennie, mindenképpen vigye magával allergiagyógyszerét, esetleg gyógyteáját, hogy szükség esetén bevehesse, megihassa. Vagy akár már vegye be előre (ha azt a gyógyszer vagy tea előírása megengedi), hogy mire a kívánt helyre érkezne, már hasson is.


Tartson magánál egy kis túlélőcsomagot

Bárhová is menne, bármit is tenne, ami szabadtéri megmozdulást, kiruccanást igényel, készítsen össze egy kis túlélőcsomagot. Ebben legyen tiszta víz, törlőkendő, kézfertőtlenítő, zsebkendő, szemcsepp, és ne felejtse otthon a napszemüvegét sem. Ennek köszönhetően nem csak az allergiások kerülhetik el a rossz közérzetet és kellemetlenségeket, hanem azok is, akiket hirtelen kezd irritálni a tavasz, vagy éppen a vörös szem okozta bosszantó perceket ismerik.


Amennyiben visszatérő vörös szem problémával küzd…

Mosson rendszeresen kezet, lehetőleg kerülje a füstöt, használjon szemcseppet és tartson monitorszünetet óránként, valamint csak óvatosan, és minőségi anyagokat használva sminkeljen.


Viseljen minőségi napszemüveget

Ha allergiás, ha sűrűn fáradt vagy vörös a szeme, netán csak kellőképpen élvezné a tavaszi és nyári hónapokat, viseljen minőségi napszemüveget.
A hangsúly ebben az esetben az eredeti modellen, a polarizált és UV-szűrős lencsén, valamint a megfelelő kialakítású kereten van.


Webáruházunkból bármelyik márka darabjait jó szívvel ajánljuk, de ha célzottan keres kiegészítőt, javasoljuk, hogy gondolja át, mikor és milyen alkalomra szeretné használni a választott szemüveget.


• Sportoláshoz kifejezetten jól illik az Ozzie, Under Armour, INVU és a Polaroid egyes darabjai
• Kifejezetten elegáns lehet a Carrera, Police, Retro, AbOriginal, Tommy Hilfiger vagy a Hugo Boss
• De a stílusos hétköznapokhoz bármelyik kínálatunkban fellelhető modell megfelel


Önnek nincs más dolga, mint megtalálni az ízléséhez leginkább illő darabot. Válasszon napszemüveget, és mi raktárról, gyorsan kiszállítjuk, hogy még idejében felkészülhessen a tavaszra.

argep.hu borgun_hu