BLOG

Koronázza meg öltözékét napszemüveggel

2022.08.10 17:11
Webszemüveg
Koronázza meg öltözékét napszemüveggel

Ahogy azt már többször is említettük blogposztjainkban, napszemüveget nem csak akkor lehet, és kell is viselni, amikor süt a nap. Hiszen UV-sugárzás mindig van és az időjárás elemei is közbeszólnak. Ám egy minőségi napszemüveg ezen túl is rendelkezik számos pozitív hatással. Például megkoronázza öltözékét.

Írásunkban megmutatjuk, hogyan. Valamint kitérünk arra is, miért vált igazán trendivé mára a napszemüveghasználat.

Egy stílusos napszemüveg aranyat ér


Egy igazán divatos napszemüveg valóban kiemelheti öltözékének és megjelenésének előnyös oldalát. Ha figyelembe veszi arcformáját, és azt is, milyen alkalomra szeretné felvenni, szinte csodákra képes, ugyanis nagy mértékben fokozhatja magabiztosságát.

Ha mindez még nem volna elég egy néhány évvel ezelőtti brit, majd amerikai kutatás is bizonyította, hogy egy ízléses napszemüveg akár 70%-kal is növelheti vonzerejét az ellenkező nem szemében. Ami azt jelenti, érdemes fontolóra venni, hogy a randizós szettjét is feldobja egy napszemüveggel. Persze csak óvatosan, hiszen az emberek nagy része, szereti látni a másik tekintetét beszéd közben. S, habár most azt gondolhatja, hogy ez a taktika a fiatalabb generációknak való, az igazság az, hogy a napszemüveg viselés és annak stílusos hatása kortalan. Mert egy jól kiválasztott kiegészítő bármikor viselője előnyére válhat, akár tinédzserkorában, akár nyugdíjas éveiben jár éppen.

Forma és anyag


A forma kiválasztása fontos lépés, ha már elhatározta, hogy szeretne egy vagy több divatos napszemüveget. A formavilág meghatározásában nagy szerepe van arcfelépítésének. Ehhez egy korábbi cikkünkben már segítséget adtunk.

A 2022-es trendi formák közé tartoznak az extra méretű keretek, az aviator napszemüvegek és a sportos kivitelezésű darabok is. Utóbbit főleg az urak kedvelik, mert ez a kialakítás szinte bármilyen alkalomhoz illik, és nem kell sokat gondolkodni, hogy mihez vehető fel.

Az anyagot tekintve is van választási lehetősége, bár ez a divat helyett inkább a kényelem s tartósság szemszöge. Ha igazán strapabíró szemüveget szeretne, érdemes olyan modellt választania, melynek megalkotásakor fémet is használtak.

Keretszín


Ma már szinte végtelen számú lehetőség áll rendelkezésre, ami a napszemüveg színeket illeti. Vannak igazán extravagáns színösszeállítást felmutató darabok, mintásak vagy visszafogottak. A hölgyek általában a bohókásabb, energikusabb színeket kedvelik, míg a férfiak inkább a kéket vagy a feketét. Ha mindenképpen olyan napszemüveget választana, ami tényleg bármilyen öltözékhez és alkalomhoz passzol, megéri beszereznie egy fekete vagy fehér modellt. Ezekhez ugyanis könnyű öltözködni, ezenfelül pedig nagyon divatosak is. E két szín mellett, harmadikként még az aranykeretes darabok számítanak ma igazán trendinek. De mivel a napszemüveges divat igen szerteágazó, szinte bármilyen egyedi megoldás szóba jöhet.

Lencseszín


A látás kímélésének szempontjából általában szürke vagy zöld színű lencséket szoktak javasolni a szakemberek. De ma már létezik az úgynevezett tükrös variáció, amikor nem maga a lencse lesz színezett, hanem egy elé helyezett tükör. Ezért a színes lencsék tárháza is végtelen.

A napszemüveg ma már a stílus része


A 21. századi ember számára annyira megszokottá vált a napszemüveg, hogy minden stílus része. Ez azért is lehetséges, mert nemcsak a méregdrága márkák között találni széles és divatos választékot, hanem a középkategóriás darabok is kifejezetten ízlésesek. Tehát mindenki találhat saját maga számára megfelelő modellt.

Ha Ön is kedvet kapott a napszemüveg viseléshez, nézzen körül kínkálatunban, ahol mindig eredeti, stílusos és megfelelő védelemmel ellátott termékeket talál.

argep.hu borgun_hu