BLOG

Férfi napszemüvegtrendek 2023-ban

2023.05.26 07:30
Webszemüveg
Férfi napszemüvegtrendek 2023-ban

Ha rátalált erre a cikkre, bizonyára tudni szeretné, idén milyen napszemüvegekkel hódíthatja meg a hétköznapokat, a divatvilágot vagy a hölgyek szívét. Ezért ebben a bejegyzésben olyan stílusos napszemüvegtrendeket gyűjtöttünk össze, amik bárhol, bármikor megállják a helyüket a magabiztos és divatkedvelő férfiak szettjeinek kiegészítőjeként.

A napszemüvegek olyan kiegészítők, amelyek komoly stílusról és személyiségről tesznek tanúbizonyságot. Ezért nem árt tisztában lennie a legújabb divathullámmal. Tartson velünk, és találja meg tökéletes modelljét!

A retro stílus visszatér

A retro formavilág nem csak a hölgyek körében lesz népszerű, habár a férfiaknak szánt modellekre az erőteljesebb vonás a jellemző. Ennélfogva tehát elmondható vintage stílus soha nem megy ki a divatból, és 2023-ban sem lesz ez másképp. A klasszikus Aviator és Wayfarer modellek újra hódítanak, amelyek évtizedek óta az elegáns férfiak kedvencei. Kiváló minőségű márkák, mint a Ray-Ban, Reto, Polaroid és Persol, hűek maradtak a kipróbált és igaznak bizonyult formához, ugyanakkor új színkombinációkat és anyagokat is bevezettek. Keresse például a matt fémből és tartós műanyagból készült darabokat, amelyek ellenállnak a nyári nap kihívásainak. Emellett remek választásnak bizonyulhat az elegáns és letisztult, örök fekete szín ezzel a stílussal kombinálva is.

Geometriai alakzatok

2023-ban a férfiak bátran viselhetnek napszemüveget nem megszokott formákban, szinte színtiszta geometriai alakzatként. A hexagonális és oktogonális keretek úttörőknek szólnak, akik szeretnék kifejezni egyediségüket és eltérnek az átlagtól. De népszerűek maradnak idén a szögletes keretek, amik ugyancsak magabiztosságot sugallnak.


Fenntarthatóság

A zöld divat egyre fontosabbá válik, és a napszemüveg ipar sem maradhat ki ebből a trendből. A Woodzee és Proof Eyewear cég termékei fenntartható anyagokból, például bambuszból és újrahasznosított fából készülnek, ami a környezettudatos férfiak számára igazi találat. A fenntartható napszemüvegek nem csak a Földet, hanem a stílusotokat is védelmezik!

A fekete szín mindig divatatos marad

Ahogy azt már korábban említettük a fekete szín mindig divatos marad, ám idén közkedveltebb, mint valaha. Ha csak egy kis fekete részlet is van a napszemüvegben, az már igazán vonzóvá és férfiassá teszi a külsőt. Így uraink, érdemes odafigyelni a színkombinációkra. Főleg, ha nem csak szemüket védenék, hanem kifejeznék egyedi stílusukat is.

Sportos napszemüvegek

2023-ban is előkelő helyet foglalnak el a TOP kategórik között a kényelmes, ergonomikus kialakítású, sportos napszemüvegek, amik egyaránt használhatók hétköznapokra, intenzív mozgáshoz, de akár elegánsabb alkalmak során is. Ennek köszönhetően töretlenül közkedvelt márka az Ozzie, a Polaroid és a Heavy Tools.

Bármilyen stílust is kedveljen, végigböngészve webáruházunk csak és kizárólag eredeti márkás, minőségi férfi napszemüveg kínálatát, biztos lehet benne, hogy megtalálja azt, ami az Ön számára a legmegfelelőbb. Mert velünk a minőség és a divat együttjár.

argep.hu borgun_hu