BLOG

Ezért tökéletes választás a Ray-Ban napszemüveg

2023.02.10 07:30
Webszemüveg
Ezért tökéletes választás a Ray-Ban napszemüveg

Amennyiben Ön is szívesen viselné világsztárok kedvenc márkáját és exkluzív darabbal koronázná meg öltözékét, nagyszerű választásnak bizonyulhat egy kiemelkedő minőségű Ray-Ban napszemüveg. Akár a női vagy a férfi kollekció termékei érdeklik, igazán ízléses és egyedi stílust alakíthat ki a kínálatunkban található napszemüvegek által, melyeknek köszönhetően minden helyzetben önmaga lehet.


Ha tudni szeretné, miért éppen a Ray-Ban sokrétű és divatos megjelenésű modelljeit válassza, olvasson tovább, és győződjön meg saját szemével az elképesztően kényelmes és 100%-ig modern irányzatot képviselő szemüvegek nyújtotta lehetőségekről.

Ray-Ban: a légierő támogatásától a világmárka megalakulásáig
A legendás és kifejezetten modern amerikai napszemüvegmárka, a Ray-Ban története az 1920-as évek végére nyúlik vissza, amikor Macready ezredes egy neves gyógyászati segédeszközöket gyártó céggel együtt egy olyan egyedi tulajdonságokat magáénak tudó, katonai feladatokat ellátó pilótáknak készült napszemüvegen kezdett dolgozni, ami mérsékeli a túl erős fényviszonyokat, hogy megkönnyítsék a repülést és csökkentsék a balesetekből adódó veszélyeket. A közös munka gyümölcseként jött létre az ikonikus Aviator, azaz a pilóta-keretes napszemüveg. Akkoriban ez adta meg a Ray-Ban szemüvegek alapját, a márka 1937-ben történő megalapításakor főként ilyen napszemüvegeket gyártottak, már azonban igen széles skálán mozog a kínálat.


Stílus és minőség teljes odaadással
A Ray-Ban napszemüvegek egyik legfőbb technológiai ismérve, hogy nem csupán kiszűrik a zavaró kék fényt, de élesebbé is teszik a részleteket, ezáltal is problémamentes látási viszonyokat biztosítva viselőjüknek.


A márka másik kifinomult Ray-Ban-féle terméke a pilótakeretek mellett a szögletesebb, 50-es éveket idéző Wayfarer, melynek sikere megjelenése óta töretlen, mind a hölgyek, mind az urak körében.


A Ray-Ban márkának sikerült megteremtenie azt a klasszikus, ám rendkívül divatos vonalat, amely valódi uniszex napszemüvegmárkává teszi: a letisztult, pilótakeretes Aviator szemüvegek hölgyeken és urakon egyaránt remekül állnak, de természetesen a márka kínál külön férfi és női modelleket is. A Ray-Ban - modellek nem csak esztétikusak, de rendkívül jó minőségüknek köszönhetően hosszútávon is stílusos kiegészítői lehetnek megjelenésének. A keretek gondos tervezéssel, magas minőségű alapanyagokból, a lencsék pedig sokféle színezéssel, látást védő szűrőkkel, ütésálló technológiával készültek. Ez garantálja a hosszú élettartamot és a kiváló ár –érték arányt.
A stílusról pedig a sokszínűség gondoskodik, ugyanis a kínálatban megtalálhatók a robosztus, magabiztosságot sugárzó, vagányabb modellek és a kifinomult, szinte művészi ívekkel rendelkező, ékszerhatású darabok is.


Néhány érdekesség a márkáról
A Ray-Ban hírnevét a filmipar hozta meg, mert az akció- és háborús filmekben a korhű pilóták Ray-Ban márkájú szemüvegeket viseltek. Ugyanakkor a prémium kategóriába illő darabok ismerősek lehetnek azok számára is, akik kedvelik a Forma-1 világát. A cég ugyanis a Scuderia Ferrari csapat egyik legkiemeltebb és legelismertebb támogatója. Így ön akár a csapatról elnevezett kollekció modelljeiből is válogathat kínálatunkban.


Emellett kiemelkedő esemény volt a cég életében, hogy 50. születésnapi kitüntetésként 1987-ben elnyerte az Amerika Forma- és Divattervezők tanácsától a Fashion Award kitüntetést, amely a szakma legnagyobb elismeréseként a filmiparban ismét fellendítette a márka jelenlétét. Az akciófilmekben is közkedvelt kellékként befutott napszemüvegeket ráadásul ezentúl a világsztárok is előszeretettel viselték, melynek ékes példája, hogy 1984-ben Jack Nicholson egy, a Wayfarer kollekcióba tartozó darabban jelent meg az Oscar díjátadón kitüntetése átvételéhez.


A márka modelljei tehát kihagyhatatlan kiegészítő lesznek szettjeinek, ha Ön is kiemelt figyelmet fordít az egyedi stílusra és kényelemre. Szerezze be az Önnek legmegfelelőbb modelleket webshopunkból.

argep.hu borgun_hu