BLOG

Ezért NE vásároljon bóvli napszemüveget

2023.02.24 07:30
Webszemüveg
Ezért NE vásároljon bóvli napszemüveget

Mind tudjuk, hogy csábítók a dizájner márkák ajánlatai, hiszen olcsón kínálnak divatos kiegészítőket, köztük napszemüvegeket is, amik segítségével stílusosan nézhet ki, és rengeteget spórolhat. Ám azt javasoljuk, hogy soha ne a napszemüveg árából próbáljon meg lefaragni, ha átgondolja, hogy mennyit költhet trendi és egyedi holmikra.

Mutatjuk, miért.

A tavaszi hónapok közeledtével egyre több a napszemüvegeket reklámozó felület, online és offline is. Csúcsdivatos modelleknek tűnő darabok jelennek meg bármelyik boltban, strandok standjain és számtalan egyéb helyen. Ön pedig talán csak annyit vesz észre, hogy próbálgatja az új kedvencét. Ám, mielőtt döntene, kérjük, mérlegeljen, hogy megéri-e megvenni a hihetetlenül kedvező áron kapható dizájner szemüvegeket, amik egyértelműen nem látják el megfelelően a funkciójukat. Hiszen valljuk be, egy napszemüvegnek nem csak divatosnak kell lennie, hanem kellőképpen védenie kell a szemet és vele együtt a látást.


Nem szűrik ki az UV-sugárzást és nem polarizáltak
A bóvli napszemüvegeken nincsen vagy csak nagyon gyenge az UV-szűrő. Így gyakorlatilag teljesen feleslegesen viseli modelljét, mert azon kívül, hogy illik szettjeihez, mást nem biztosít Önnek. Ráadásul ezek a napszemüvegek biztosan nem polarizáltak, vagyis autóvezetéshez és utazáshoz alkalmatlanok, sőt akár még balesetveszélyesek is lehetnek.


Károsíthatják a látást
Gondolta volna? A bóvli, márkátlan és rossz minőségű napszemüvegek, nemhogy meg sem közelítik a védelmet, hanem akár még károsíthatják is szemét. Főleg, ha Ön a fekete vagy sötét lencsék szerelmese, és olyan darabot választ, amin nincs UV-szűrő. Mert egy ilyen lencsétől a pupillák jobban kitágulnak, és így még több káros sugárzást nyel el a szem, ha hiányzik a lencséről a megfelelő védelem.


Nem ugyanaz a minőség
Bármennyire is jó utánzatnak tűnik, még a márkás modellek másolatai sem hozzák ugyanazt a minőséget. Mert olyan apró, ám számottevő részletek maradnak el, amelyek egy minőségi napszemüveg hosszú élettartamát szolgálják. Hiszen az elismert márkák hivatalos darabjai tesztek sorozatán mennek át, mire a boltok polcaira kerülnek.


Adja meg Önmagának az ideális megbecsülést
Bár tény, hogy nincs két ember, akinek teljesen egyforma volna az anyagi kerete vagy az ízlése, már hozzájuthat olyan márkás és minőségi modellekhez, amik pénztárcabarát eleganciát biztosítanak. Éppen ezért adja meg magának a tiszteletet és megbecsülést, és ha kiegészítőt választ, legyen az megbízható, divatos. Nem beszélve az egészségéről. Ügyeljen látására, és vásároljon ellenőrzött helyről napszemüveget. Válassza ehhez webshopunk kínálatát.

argep.hu borgun_hu