BLOG

Érdekességek a Heavy Tools márkáról

2022.12.02 07:30
Webszemüveg
Érdekességek a Heavy Tools márkáról

A Heavy Tools a minőségi, sportos termékeket kedvelők egyik legmeghatározóbb márkája. Hiszen kényelmes, stílusos ruhákat, kiegészítőket gyárt, ugyanakkor a divatvilágban is otthon van. Kivitelezésével, kínálatával főként azokat a 20 és 45 év közötti fiatal fogyasztókat célozza meg, akik szívesen élnek aktív, pörgős életet. Ám ma már mindenki megtalálhatja a Heavy Tools repertoárjában kedvenc darabjait legyen akár fiatalabb, akár idősebb.


Ebben az összefoglalócikkben áttekintjük, miért is vált különlegessé az utóbbi időben ez a márka.

A Heavy Tools cégről


A céget az 1980-as évek második felében alapította Walter Feldtänczer és testvére. Akkoriban szörf-deszkákat, valamint hozzájuk stílusban is illő kiegészítőket akartak forgalmazni. Viszont a márka gyorsan kinőtte a lehetőségek tárházának e szeletét. A szakemberek tanácsára a vezetőség viszonylag hamar ajtót nyitott az extrém sportokra is, majd a kerékpárok felé. Vevők széles körét vonzva a kihívások szerelmesei közül. Olyannyira kedveltek lettek a termékek, hogy Ausztriából terjeszkedni kezdtek több környező országba is. Így jutottak el hazánkba, és innentől válik igazán érdekessé a történet.


Magyar vonatkozás


Miután 1997-ben az osztrák cég megszűnt, a Heavy Tools már akkor is népszerű nevét a magyar leányvállalat vihette tovább. A magyar csapat fordulatban gondolkodott, hiszen minél több embert szerettek volna elérni, hogy a márka neve sokáig fennmaradhasson a fogyasztók elégedettségéért. Ezért termékkínálatukat ruházattal is bővítették. Pólók, pulóverek, mellények, nadrágok, gyermek ruházat, szoknyák, női ruhák, és minden, amire ma egy modern embernek szüksége lehet.


A modellek mind a négy évszak kihívásait sikerrel orvosolják. Őszi kollekcióik funkcionális, meleg és kényelmes tulajdonságait, könnyű anyaggal, illetve stílusos színkombinációkkal ötvözték, hogy bárki meglelhesse a neki megfelelő darabokat, akár hétköznapra, sportolásra vagy elegánsabb alkalmakra szánja azokat. Ennek megfelelően még az őszi készletből sem hiányozhatnak a napszemüvegek.


A Heavy Tools napszemüvegek


A Heavy Tools napszemüvegek követik a márkára jellemző stílust. Minden kedves vásárló sokféle lehetőség közül választhat. Nagy népszerűségnek örvendenek a hölgyek körében a kifinomultságot sugárzó, elegáns vonalvezetésű modellek. A férfiak hétköznapjait pedig általában inkább a sportos, határozott, karizmatikus kiegészítők dobják fel. Ám mindezeken kívül is számos divatos modellt kínál a gyártó azoknak, akik a stílus mellett vigyáznának is szemük világára, járjanak bármilyen évszakban.


Kiváló, minőségi és eredeti Heavy Tools napszemüvegeket talál webáruházunkban. Ha Ön is ad megjelenésére és elérhető áron szeretne hozzájutni stílusos kiegészítőkhöz, klikkeljen ránk és válogasson egyedülálló kínálatunk fantasztikus darabjai között.

argep.hu borgun_hu