Vásárlói tájékoztató | webSzemuveg.hu

Vásárlói tájékoztató olvasószemüveghez

Termék: Alkalmi látássegítő eszköz. Ez a termék megfelel a 4/2009. (III. 17.) EüM rendeletetnek és az Európai Unió 93/42/EEC, 76/769/EGK, 94/27/EEC direktívák minőségi előírásainak. A két szem egyforma látásgyengülése esetén alkalomszerüen alkalmazható. Egyéb problé­ma esetén, forduljon szakorvoshoz. Kizárólag olvasásra használható. Hosszantartó hasz­nálata kerülendő. Ne használja vezetéshez. Ne használja védőszemüvegként. A szem­üveglencse erősségét (dioptriáját) a lencsén található matrica, illetve a szemüveg szárban lévő nyomat jelzi. Ha a szemüveglencse sérül ( karcolódik, csorbul, mattul) ne használja! Karbantartás: Szappanos vízzel megtisz­títani, utána leöblíteni, majd puha kendővel megszárítani.Tárolás: szemüvegtokban. Mi­nősége megörzéséhez úgy tárolja az eszközt, hogy a lencsék ne karcolódjanak össze és a keret ne sérüljön. Anyagösszetétel: Lencse-Polikarbonát,Keret-Polikarbonát,sárgaréz, Szár-Polikarbonát,sárgaréz. A mozgó alkatrészeket a megfelelő eszközzel húzza meg! A terméket mikrohullámú sütőbe ne helyezze be! Várható elhasználódási idő: 2 év. Származási ország: Kína

Gyártja, Forgalmazza: SUNGO-LINE Kft. H-2896 Szomód, Fő utca 12.

Tel.: 06-70-395-7781

E-mail: sungoline@gmail.com

Vásárlói tájékoztató napszemüveghez

Ez a termék megfelel az MSZ EN ISO 12312-1:2013 szabványnak („Szem és arcvédelem. Napszemüvegek és hasonló szemvédők 1. Rész: Általános használatú napszemüvegek”) összhangban a vonatkozó 89/686/EEC számú Europai Direktívával.

Használati tanácsok:

Tisztítás / karbantartás: enyhén szappanos vízzel mossa át a lencséket kerülve a maró illetve alkoholtartalmú szereket, majd egy puha mikroszálas törlőkendővel törölje szárazra. Ne használjon durva vagy piszkos törlőruhát, mert ezzel a szűrő hatásfokát módosíthatja. Csak eredeti kiegészítőket és alkatrészeket használjon.

Tárolás: óvja szemüvegét a karcolásoktól, használaton kívül tárolja szemüvegtokban.

Kategória 0:  Világos árnyalatú napszemüveg:  nagyon korlátozott napfényszűrés.

Kategória 1: Világos árnyalatú napszemüveg:  korlátozott napfény elleni védelem.

Kategoria 2:: Általános célú napszemüveg : jó napfény elleni védelem.

Kategória 3: Általános célú napszemüveg: magas szintű napfény elleni védelem

Kategória 4: Nagyon sötét, speciális célú napszemüveg:  nagyon magas napfény csökkentés,  nagyon magas szintű védelem extrém napfény ellen (pl. a tengernél, hómezőkön, magashegységben vagy sivatagban), Figyelmeztetés: nem alkalmas vezetéshez és utcai használatra.

További információkért nézze meg a tájékoztató 1. És / vagy második oldalát. A szemüveg szárán belül lévő „Cat” felirat melletti szám jelzi a szűrő kategóriáját. A termék cikkszáma szintén a szemüveg szárán található.

Figyelmeztetések:  ne nézzen közvetlenül a terméken keresztül a Napba! A termék nem használható közvetlenül a Napba nézésre! Nem használható  mesterséges fényforrásokkal szembeni védelemre (pl. szolárium)!  Nem használható mechanikai behatások veszélyei elleni szemvédelemre!

Optikai osztály:1

Termék neve: napszemüveg

Származási ország: Kína

Kermi engedély szám R-215060. Anyagösszetétel: szemüveg­lencse - poliakril, szemüvegkeret - polikarbonát, sárgaréz, szár - polikarbonát, sárgaréz. Szűrőkategória: szárban található. A szám a fényáteresztő képességére utal nem az UV szűrésre. A káros UVA, UVB sugárzás ellen 99,98%-ban védelmet nyújt minden napszemüvegünk 400nm hullámhosszig. 

Gyártja és Forgalmazza: SUNGO-LINE Kft. H-2896 Szomód, Fő utca 12.

Tel.: 06-70-395-7781

E-mail: sungoline@gmail.com

www.webszemuveg.hu

 

 

 

argep.hu borgun_hu